Behandlingar & Priser

REFLEXOLOGI & ZONTERAPI


75 min första behandling  800:-

60 min återbesök  750:-

90 min 1100:-REFLEXOLOGI + MASSAGE KOMBO


60 min 750:-

90 min 1100:-

120 min 1450:-


MASSAGE


30 min 450:-

45 min 590:-

60 min 720:-

80 min 890:-


Massagen utformas efter dina önskemål och behov.

Önskar du fokus på rygg och nacke eller kanske helkroppsmassage

kombinerat med reflexologi?


Betalningsalternativ


Faktura (Bankgiro 5132-8920)

Swish (123 572 9504)

Friskvårdskuponger ActiWay, ePassi, Wellnet

Smartbox

Presentkort


Presentkort


Du kan köpa fysiska presentkort direkt hos mig på kliniken eller som e-presentkort via BokaDirekt.

Du kan även köpa presentkort via Smartbox till mina behandlingar.


Har du fått en Smartbox i gåva? Kontakta mig så hjälper jag dig med bokningen!


Du hittar mig här


Gamla Kronvägen 52


Partille centrum


Vid Kyrktorget nära Allum Köpcentrum


www.partillekliniken.se

Hur går en zonterapeutisk & reflexologisk behandling till?


En behandling i reflexologi tar ungefär 1 timme inklusive anamnes. Din första behandling tar något längre tid, ca 1 timme 15 min. Tack vare anamnesen (din sjukdoms- och besvärshistoria) får jag svar på vad du upplever dig ha besvär med och kan därmed skräddarsy din behandling. Jag kommer ställa frågor som berör din fysiska, mentala och känslomässiga status.


Behandlingen sker på massagebänk. Kairon-reflexologin har zoner över hela kroppen, alltså kommer jag behandla exempelvis fötter, ben, händer, ansikte och öron.


Jag använder mina händer och reflexologi-stavar  för att stimulera reflexzoner och punkter. Jag lyssnar alltid på vad du har för önskemål men man ska veta att reflexologi kan göra ont när vi hittar aktiva reflexzoner. De flesta blir mycket avslappnade under och efter en behandling. Efter en behandling  kan man under en tid  även känna av så kallade utrensningseffekter (både fysiska och känslomässiga) då kroppens självläkande förmåga stimulerats. Då är det viktigt att tillåta sig att vila, dricka lite mer vatten och ta hand om sig själv extra väl.


Hur många behandlingar behöver jag?


En behandling kan ibland räcka för att känna att besväret minskar i styrka ifall det är akut. Dock är det efter flera behandlingar i följd, gärna en gång i veckan under en period, som bäst och varaktigast effekt uppnås. Först då ges kroppen chans att utföra sitt läkande arbete med maximal stöttning av reflexologin. Varje människa är unik och varje behandlingsplan likaså. Reflexologin når ofta djupare än enbart lindring av ett besvär; den öppnar upp för förändring i rätt riktning i den takt du själv är redo för.


DISCLAIMER

Reflexologi (i detta innefattas även benämningen zonterapi) används inte för att diagnostisera sjukdomar. Det är inte en medicinsk behandling. Den ersätter inte konventionell medicin. Det botar inte. Vid allvarliga problem vänligen kontakta din läkare. Reflexologi får enligt nuvarande svensk lag inte ges vid cancer, diabetes, epilepsi, epidemiska sjukdomar, tuberkulos, veneriska sjukdomar samt vid sjukliga tillstånd i samband med graviditet. Detta hindrar dock inte personer med dessa sjukdomar att söka reflexologisk behandling för andra åkommor.  Barn under åtta år får ej behandlas i Sverige. Detta är en friskrivningsklausul som påminner om att jag inte är en legitimerad läkare och därmed inte kan ge medicinsk rådgivning eller behandling. Informationen som presenteras på denna hemsida är mina personliga åsikter sammanställt av den forskning jag läst samt de erfarenheter jag som reflexolog fått genom behandling av mina klienter. Rådgör med din läkare om du behöver medicinsk rådgivning eller behandling.